DCF 1.0Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit ascunse în cala unui autocar diverse bunuri, susceptibile a fi contrafăcute, pe care opt cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară.

Duminică, pe la ora 2.00 noaptea, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu , la  formalităţile specifice, pe sensul de intrare în ţară, a persoanelor dintr-un  autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România au avut surpriza de a constata că în cala acestuia se găsea un adevărat bazar.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţişti de frontieră au descoperit în cala acestuia, în mai multe pungi din plastic, diverse articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte şi peste 1.000 flacoane cu parfum inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bunurile aparţin mai multor persoane, opt cetăţeni români cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani, toţi pasageri în autocar.

Existând suspiciunea că sunt contrafăcute, bunurile în valoare totală de 134.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celor opt cetăţeni români dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază titularul mărcii înregistrate. (Jurnal)

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here