pesteTimpul cald i-a făcut pe braconieri să iasă cu sculele la pescuit. Unii însă se lăcomesc , exemplu fiind tinerii din cazul de față…Așa se face că marți  ,22 decembrie , în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet ( judeţul Dolj), au depistat pe raza localităţii Bechet pe cetăţeanii români Sorin B. şi Leonard B., în vârstă de 18 ani, respectiv 20 de ani, care ofereau spre vânzare peşte direct din portbagajul unui autoturism marca Volkswagen.

În urma verificării mijlocului de transport lucrătorii noştri au descoperit cantitatea de 90 kg de peşte din specia novac si 40 kg din specia caras pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, transport şi comercializare.

Întreaga cantitate de peşte în valoare totală de 900 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi predată unor societăţi comerciale de profil, iar în cauză se fac cercetari pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui.