Un număr de 109 de persoane din comuna gorjeana Bâlteni, majoritatea vârstnice, sunt transportate cu 3 autocare la Bucureşti pentru audieri în dosarul fraudelor comise la Referendum. Gorjenii sunt însoţiţi de poliţişti şi de echipe de salvare. Sunt aşteptate în total în jur de 200 de persoane din Gorj, Teleorman, Vrancea. Cei citaţi trebuie să dea detalii în legătură cu referendumul din 2012. Cei mai mulţi dintre cei chemaţi la audieri sunt bătrâni. Ei spun că nu ştiu pentru ce au fost chemaţi la Bucureşti şi afirmă că nu au votat la referendum.

Se pare că prin acest exemplu organele de anchetă vor să-i avertizeze în acest fel pe cetățenii României ce riscuri îi paște în cazul în care se vor lăsa manipulați sau amăgiți cu pomeni electorale,  de politicieni la alegerile prezidențiale din noiembrie, urcând în mijloace de transport pentru a-i deplasa de mai multe ori  la diferite urne de votare… (Marian TARU)

 

1 COMENTARIU

  1. Cum,numai 200 de persoane suspecte de fraudă? Puține,foarte puține!Păi,doamna candidat Monica Macovei,în tinereţe fostă procuroare la Giurgiu,autointitulată Mandela,a afirmat în plenul Parlamentului European că la referendum s-au fraudat…aproape 2 (două) milioane de voturi!Asta asa,ca să stie Coana Europa că românii sunt neam de hoti!Ce contează că a spus cu intenție o mare minciună și a denigrat natia din care face parte,acum face orice să fie votată de aceeași români denigrati,batjocoriți și umiliți !Totuși,s-ar putea să obţină votul „Nașului”TV,în urma unui dans languros,în direct si la o ora de vârf !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here