8845_0_prostituate_09979400 (1)Bucureștiul  devine o Capitală a desfrâului „gang-bang”! 
Conform jurnaliștilor din Capitală tot mai multe anunțuri de genul  „Organizăm petreceri de tip gang-bang” sau „Fanteziile tale devin realitate alături de noi” pot fi găsite pe site-urile de profil din România. Cele mai multe se adresează celor din Capitală, dar în special străinilor care vizitează Bucureştiul.

Cei mai mulţi dintre străinii care ne vizitează ţara în căutare de sex, potrivit Institutului Naţional de Statistică sunt italienii, aproape 70 de mii, anul trecut. Nu mai puţin de 57 de mii de americani au fost fermecaţi la rândul lor de domnişoarele de la noi. Nemţii şi britanicii au venit pentru a gusta din plăcerile vinovate româneşti în număr egal, câte 50 de mii în 2014.

În ultimii ani, în Capitală, s-a dezvoltat aşa-numitul turism sexual. Majoritatea hotelurilor care cazează străini, au, neoficial, în ofertă şi dame de companie. Conform aprecierilor celor ce s-au aplecat asupra acestui subiect , 25 – 30 de milioane de euro aduc anual sexul şi orgiile sexuale desfășurate pe tărâm mioritic. Suntem convinși că multe din fetele care oferă astfel de servicii provin și din Giurgiu, oraș renumit  pentru ”peștii” ce au dezvoltat în toată țara cât și în străinătate adevărate rețele de prostituție, dovedindu-ne în timp că cea mai profitabilă afacere constă în  abilitatea de a profita de prostia și  sărăcia unor fete care se vând sperând că se vor îmbogăți repede, deși profiturile cu adevărat mari se regăsesc tot în buzunarele proxeneților.

Dealtfel în Giurgiu sunt cunoscute câteva locații  având  destinația  neoficială de bordeluri  chiar dacă ele apar sub cu totul altă formă… (Marian TARU)

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.