Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la o persoană din municipiul Giurgiu, dispărută de la domiciliu din data de 08.11.2013.

DOGARU Stela, de 73 ani, născută în comuna Stolnici, judeţul Argeş, a dispărutîn data de 8 noiembrie în jurul orei 10.00, când a părăsit în mod voluntar domiciliuldin municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia.

SEMNALMENTE:

Înălţime 1.50-1.60 metri, corpolenţă robustă, în greutate de aproximativ 80 kilograme, culoarea pielii albă, păr negru – grizonat, tuns scurt, faţa ovală, frunte lată, ochi negri.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La data dispariţiei persoana purta pe cap o pălărie neagră (imitaţie blană), era îmbrăcată cu pardesiu din piele, de culoare neagră, pantalon lung, din stofă de culoare neagră, bluză de culoare bej, pulover de culoare verde, cu nasturi, fiind încălţată cu ghete de culoare neagră.

Persoana poartă ochelari de vedere.

Cei ce pot da relații despre această pesoană pot contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale ( Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu), la numere de telefon 0246 207164 sau 0246 207161.