Așa cum scriam cu o zi în urmă ca urmare a  percheziţiilor domiciliare şi a activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cinci persoane au fost reţinute pentru o evaziune de peste 2 milioane de euro.
Vă reamintim că la data de 29 ianuarie , sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, peste 100 de poliţişti au efectuat 28 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Ilfov şi Timiş, pentru destructurarea unei grupări infracţionale implicată în comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, prejudiciul fiind de aproximativ 2 200 000 euro.

În urma acţiunilor desfăşurate zece persoane au fost conduse la audieri cinci dintre ele fiind reţinute pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri sub semnătură urmând ca la data de 30 ianuarie  să fie prezentaţi la Tribunalul Giurgiu cu propunere de arestare preventivă. (Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.