Joi,  21 iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Giurgiu, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, în baza mandatelor obţinute de la instanţă, au efectuat un număr de 24 de percheziţii domiciliare, în judeţele Giurgiu, Ilfov şi municipiul Bucureşti.

Percheziţiile au fost efectuate într-o cauză penală ce are ca obiect infracţiuni economice, cercetările vizând decontarea unor servicii medicale de către o societate comercială ce are ca obiect de activitate furnizarea de servicii medicale la domiciliu, aflat în relaţie contractuală cu C.A.S Giurgiu.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate în vederea cercetărilor: laptopuri, medii de stocare, carduri de sănătate, cititoare de carduri, medicamente, materiale medicale, pontaje, diverse sume de bani şi diferite documente.

La percheziţii au fost vizate locaţii precum sediile unor societăţi comerciale, unităţi şi instituţii sanitare de pe raza municipiului Bucureşti şi judeţelor Ilfov, respectiv Giurgiu.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, Direcţiei de Operaţiuni Speciale, SIIAS, DGPMB, IPJ Ilfov, IPJ Dâmboviţa şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti.