Spitalul-judetean-de-urgenta-Giurgiu Probabil la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean Giurgiu vom fi trei candiadați de la PNL: Mihai Petre, Elena Dinu și eu – a declarat dr. Ladislau Pick la ultima conferință de presă a  PNL Giurgiu , în care de curând a aderat. Este democrație și cel mai bun candidat va ieși învingător din această cursă.    Nu m-am înscris până acum ,  dar o să fac acest lucru. Sistemul sanitar la nivel național și la Giurgiu este la pământ, a declarat doctorul Ladislau Pick. Este foarte mult de lucru la nivelul Spitalului Județean Giurgiu. Moral recunosc că Vasile Mustățea, președintele Consiliului Județean, și consilierii județeni actuali au alocat spitalului în ultimii doi ani atâția bani cât nu i se alocase în 20!!! De ce nu se văd toate lucrurile bune făcute la spital este o altă problemă! … Am fost și eu manager al spitalului atunci când președinte al Consiliului Județean era altă persoană și n-am beneficiat de atâția bani, probabil și pentru faptul că spitalul era subordonat Ministerului Sănătății. Am spus că la spital mai este forte mut de lucru și pentru faptul că la finele anului trebuie să trecem peste hopul acreditării, întrucât riscăm să fim descalificați și să pierdem contractul de finanțare cu Casa de Asigurări de Sănătate! Pentru a evita acest lucru trebuie să punem mâna și să muncim cu toții.

… Răspunzând întrebărilor jurnaliștilor doctorul Pick a comentat și problema amânării repetate a concursului de manager precizând mai mult decât diplomatic: ”De ce s-a amânat concursul este acum istorie! Cert este că nu-și face nimeni valiza ca să plece din spital și trebuie să trecem la muncă. Corpul medical al spitalului este mic și îmbătrânit! … Personal n-am știut ce salariu are managerul spitalului! Dorința mea de a deveni managerul său este o ambiție personală. Când am fost eu manager am uat în primire spitalul în pragul falimentului, și l-am predat cu bani în cont medicului Mihai Petre! Aș vrea să fac acest lucru și în condițiile actuale. Nu îmi arog aură de manager, dar simt că am multă putere de muncă și devotamentul necesar care mă asigură că pot face acest lucru”.

Am fost în bănci politice diferite și n-am ripostat niciodată la atacurile lui Mihai Petre și nu voi face acest lucru nici acum, când suntem colegi de partid. Sunt un om al consensului și un om de echipă care consideră că municipiul Giurgiu trebuie redat integral giurgiuvenilor, a conchis Ladislau Pick, și acest lucru îl poate face doar echipa liberalilor.

Heliade CĂLIN

 

 

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.