Poliţiştii Postului de Poliţie Ogrezeni din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Mihăileşti au probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, de 39 şi respectiv de 21 ani, din comuna Bucşani,  care în cursul lunii mai  au furat dintr-un magazin din comuna Ogrezeni,  mai multe bunuri în valoare de aproximativ 4.000 lei.

Dar iată cum s-au desfățurat lucrurile… Era  15 mai, pe la  ora 7.15, dimineața când poliţiştii Postului de Politie Comunal Ogrezeni au fost sesizaţi de către A. M. C., un bărbat de 28 ani din comuna Ogrezeni,  că persoane necunoscute au furat  mai multe bunuri dintr-un magazin. În urma cercetărilor efectuate  de poliţişti s-a stabilit că în noaptea de 14/15 mai , P. G., de 39 ani şi N. G. M., de 21 ani, ambii din comuna Bucşani, prin forţarea sistemului de închidere al uşii de acces, au pătruns în interiorul magazinului de unde au sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare ( mezeluri, băuturi alcoolice, detergenţi, produse cosmetice) alături de  o geantă în care se afla un ceas de mână, un laptop şi suma de 1.000 de lei.

În ziua de 17 septembrie, în baza mandatului de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Bolintin Vale, poliţiştii Postului de Poliţie Crevedia Mare au efectuat o percheziţie la domiciliul lui P. G., ocazie cu care au fost identificate mai multe din furate : un ceas ( ce corespundea descrierii părţii vătămate), detergenţi, produse cosmetice şi băuturi alcoolice, acestea fiind ridicate şi predate părţii vătămate. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.