Acuzaţiile unora dintre social-democraţi  că Marin Anton (liderul organizaţiei judeţene a PNL)  minte în legătură cu lovitura primită de la Niculae Bădălău (senator social-democrat, preşedinte executiv al PSD) la evenimentul din noaptea de 15 septembrie de la Comana, l-au determinat pe  Anton să anunţe, în cadrul ultimei conferinţe de presă a PNL Giurgiu,  de marţi, 19 septembrie, că va merge să facă testul poligraf, gest pe care  îl solicită  şi senatorului Bădălău.

„Voi face testul poligraf, să vedem cine minte. Şi îl invit şi pe Bădălău să îl facă. Dacă vrea, ne ducem împreună, dacă nu, separat. Eu sunt sigur că nu va face asta, pentru că este un mincinos notoriu. După aceea, voi prezenta tuturor rezultatul, şi se va vedea cine a minţit. Dacă vor vrea, şi pleiada de pesedişti să facă acest test, li-l plătesc şi lor. Nu am pozat niciodată într-un sfânt, am şi eu greşelile mele, hibele mele. Dar faptul că Bădălău a venit la nuntă cu gorilele după el, în calitatea lui de tată de naş, demonstrează că ceva nu este în regulă. Vă mai spun doar atât: cel care a văzut tot este primarul Constantin Stoica!”, declara Marin Anton.

Totodată, liderul PNL Giurgiu a declarat că la acea nuntă ajunsese invitat de primarul Aurel Enache, socrul mare, care i-a confirmat, telefonic, în după-amiaza de sâmbătă, invitaţia la eveniment. Mai mult, conform declaraţiei  lui Marin Anton, preşedintele PSD, Niculae Bădălău  ar fi spus părinţilor mirilor  că, dacă apare liderul liberal, el se va ridica de la masă: Supărarea lui, a lui Bădălău, este că eu sunt singurul care scot la lumină toate neregulile făcute  de el. Oricum, am depus plângeri penale atât împotriva lui, pentru lovire şi ameninţări, dar şi împotriva fiului acestuia, Gabriel Bădălău, pentru ameninţări şi injurii”, a mai spus Marin Anton.

Jurnal

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here