afgani-300x200Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat, ascuns  un cetăţean afgan, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

Luni  23 martie, ora 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui camion marca Renault, un cetăţean turc, în vârstă 57 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, textile din Turcia pentru România.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascuns  un bărbat. El stătea ascuns pe osia remorcii camionului!? La cercetări s-a stabilit faptul că persoana în cauză este un cetăţean afgan, în vârstă de 13 ani, iar la cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.