Punem pariu că la asta nu vă așteptați! Despre Radu Mazare, primarul Constanței, se poate spune ca le-a încercat pe toate la viața lui, însăastea le întrece pe toate .

Radu Mazăre își va incerca norocul în box și nu împotriva oricui ci tocmai împotriva unui fost campion mondial. Primarul Constanței urmează a-l întâlni pe 7 septembrie, într-un meci de zile mari, pe Leonard Doroftei.

Confruntarea va avea loc la Constanta și se va disputa în cadrul unuia dintre cele mai cunoscute turnee de box din lume, respectiv “Centura de Aur”. Competiția, care făcea furori mai ales pe vremea comunismului, revine astăzi în atenția iubitorilor de box din România. Conform ziuaconstanta.ro, “Centura de Aur” se va disputa la malul mării, în perioada 4-8 septembrie. La startul competiției se vor alinia în jur de 110 sportivi, din 16 țări diferite, iar momentul culminant va fi demonstrativul dintre Radu Mazăre și Leonard Doroftei.
Ajuns la 43 de ani, Leonard Doroftei s-a retras din activitate în urmă cu aproape un deceniu, după înfrângerea suferită în fața lui Arturo Gatti. Doroftei a fost campion mondial și european de amatori și campion mondial la profesioniști la categoria ușoara, în versiunea WBA. Despre Radu Mazăr nu vă putem spune nimic în acest sens căci conflictele sale sunt de obicei rezolvate de garda de corp așa cum s-a intâmplat de curând cu jucătorul tunisian Hamza care a intrat în conflict cu primarul Radu Mazăre, la o partidă de ski-jet vs parasailing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here