În timp ce Bogdan Cantaragiu a fost reconfirmat ca președinte al BPJ, noul președinte la municipiu a fost ales Ionel Simion

După ce marți 5 noiembrie, au avut loc alegerile Biroului municipal PDL Giurgiu, duminică 10 noiembrie au fost aleși membrii de conducere ai Biroului județean al Partidului Democrat Liberal. Dacă la prima întâlnire au fost prezenți liderul Organizației, Bogdan Cantaragiu, alături de secretarul general al PDL Giurgiu, Daniel Fița împreună cu o serie de alți președinți de organizații locale din teritoriu, duminică, în sala Muzeului Poliției de Frontieră (fostă Casa Armatei), la alegeri a participat însuși președintele Vasile Blaga. În urma celor două sesiuni de alegeri noua configurație a celor două Birouri arată după cum urmează.

Biroul municipal PDL Giurgiu: Președinte – Ionel Simion; prim-vicepreședinți:Bogdan Petre (pensionar, cadru militar), ing. Gheorghe Bușcu, secretar general: Șiu Țane, vicepreședinți: Costel Popa, Cărădeanu Cornel (ambii oameni de afaceri), Fișcu Mirel, Dorin Pătruț (economist). Secretari executivi au fost aleși: Dana Hriscu, Mocanu Valeriu, Teodorescu Valeriu, Buga Alina.

În Biroul județean PDL Giurgiu fac parte: Bogdan Cantaragiu – președinte, Gheorghe Ștefan și Barbu Vasile Mihail– primvicepreședinți. Vicepreședinți au fost aleși: Vasile Lebe, Florin Hristache, Viorel Micică, Motoi Florin și Ion Măgureanu. Secretari executivi: Răcaru Ion, Mișu Mariana, Florian Vodă, Ion Florică, Acheaua Laurențiu, Păturică Adrian, Radu Mihai. La aceste alegeri de duminică au participat și președinții unor organizații județene PDL din sudul țării ( Călărași, Teleorman, Dâmbovița și Prahova). În cuvântul său , președintele PDL, Vasile Blaga a subliniat dorința PDL de alianțe cu toate partidele de dreapta, precizând că la această dată aceste partide dețin cea mai mare parte a electoratului. Bogdan Cantaragiu, liderul organizației județene a PDL Giurgiu a declarat la rândul său că vrea ca organizația pe care o conduce să revină în alegerile europarlamentare de la anul cât și la cele prezidențiale, în primele locuri din țară, amintind că la alegerile trecute, Giurgiu s-a clasat pe locul 4 la europarlamentare și în primele din țară la alegerile pentru președinte, sub conducerea sa PDL-ul obținând cele mai bune rezultate de până acum. Noul președinte al Biroului municipal PDL Giurgiu, Ionel Simion ne-a declarat în exclusivitate, la scurt timp după încheierea ședinței de alegeri de duminică, intențiile sale de refacere a acestui partid despre care până mai ieri se credea că nu mai există pe plan local. Simion ne spunea că deși aparent activitatea acestui partid nu a fost vizibilă, organizația pe care o conduce a ajuns să aibă deja 1200 de membrii, relevând dorința celor care vin să se înscrie aproape săptămânal în PDL, pe fondul dezamăgirii generale create de măsurile antisociale din ultima vreme și în special de prestația guvernului Ponta. Totodată Ion Simion ne-a adus la cunoștință că în data de 7 noiembrie la Giurgiu va avea loc o nouă întâlnire în care se va afla pe cine va sprijini Organizația PDL Giurgiu la viitoarele alegeri prezidențiale. (Jurnal PRESS)

 

2 COMENTARII

  1. In afara de o persoana doua, restul nu-mi exprima nimic. Ori cu o floare nu se face primavare mai ales c-a venit si iarna!PDL n-o sa mai fie ce a fost, la nivel national ma refer, cat despre PDL Giurgiu…….chestia cu: „dorința celor care vin să se înscrie aproape săptămânal în PDL, pe fondul dezamăgirii generale create de măsurile antisociale din ultima vreme și în special de prestația guvernului Ponta.” …. nu tine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.