După recentul incident consumat în orașul Mihăilești, unde liberalul Marian Măroiu a fost acuzat că l-ar fi agresat pe un membru al Organizației de tineret PNL Giurgiu (Sorin Dadiloveanu), după un drept la replică al Organizației de Tinereta PNL în care președintele acesteia, Alin Guțu, infirma declarațiile victimei , iată că evenimentul iscă o serie de comentarii în rândul tinerilor , motiv pentru care am primit la redacție la finele săptămânii trecute următorul  comunicat de presă:

           Presedintele Organizatiei Municipale de Tineret Rasuceanu Alin Florinel impreuna cu Organizatia de Tineret PMP Giurgiu condamna comportamentul violent al dl. Marian Maroiu Secretar General PNL Giurgiu cu privire la lovirea dl. Sorin Dadiloveanu membru al Organizatiei de Tineret PNL Giurgiu.

 

Rasuceanu Alin  “In acest moment exista o situatie fara precedent in politica giurgiuveana, nu mi-am inchipuit vreodata ca se poate intampla asa ceva in anul 2014, cum poti tu lovi un tanar doar pentru ca are o gandire sanatoasa si spune ceea ce crede. Este greu de imaginat cum un om care ne reprezinta in Consiliul Local Giurgiu sa recurga la violenta, acum stau si ma gandesc la cetatenii municipiului Giurgiu care merg in audienta la dl. Maroiu daca sunt tratati cu violenta doar pentru ca au o alta gandire fata de a lui? Domnilor politiceni (seniori… dinozauri) este clar ca nu ati inteles nimic din acest an. Generatia noastra (facebook, cum vreti voi sa ii spuneti) de tineri politicieni este altfel de ceea ce ati facut voi pana acum si de aceea noi vom aduce schimbarea in bine cu sau fara voi pentru ca noi inainte de culoarea politica suntem prieteni si inca ceva… SUNTEM UNITI !!!

Suntem solidari cu prietenul nostru si il vom sustine pana la capat pentru ca este timpul sa ne facem auziti si sa schimbam lucrurile.

De aceea ii cer public demisia dl Marian Maroiu din functia de consilier local care o detine si sa se retraga din viata politica

E-mail: otpmpgiurgiu@yahoo.com,