palatul-copiilor-giurgiu-1809Palatul Copiilor Giurgiu invită părinţii elevilor doritori să frecventeze cercurile instituţiei, ca până pe data de 1 octombrie, să completeze cererile de înscriere pentru anul şcolar 2016-2017, însoţite de o copie după certificatul de naştere şi de o adeverinţa medicală de la medicul de familie.

Părinţii care doresc să se  înscrie în cadrul Asociaţiei Părinţilor de la Palatul Copiilor, sunt invitaţi să completeze un formular-tip disponibil la sediul instituţiei şi să cotizeze cu suma de 20 lei pe an.

Potrivit declaraţiei directorului instituţiei, Stan Truică, pentru publicaţia noastră, festivitatea de deschidere a noului an şcolar va avea loc tot pe data de 1 octombrie, începând ora 10.00, într-un cadru festiv, pe esplanada Palatului.

Stan Trucă ne-a mai precizat că oferta educaţională a Palatului Copiilor Giurgiu pentru acest an şcolar este la fel de diversă, ca şi în anii precedenţi, cuprinzând:

-Cercuri tehnico-ştiinţifice: Matematică aplicată în tehnica de calcul; Chimie experimental;  Jurnalism – foto-cineclub;  Ecologie

-Cercuri cu profil cultural-artistic:  Muzică vocal-instrumentală; Teatru de păpuşi; Teatru

-Gimnastică – dans modern; Studii europene (limba engleză); Pictură – desen; Creaţie literară

– Cercuri cu profil sportive;  Tenis de masă; Handbal

Alături de acestea, Filiala din Bolintin Vale a Palatului Copiilor oferă 3 cercuri:  Atelierul fanteziei; Fotbal şi Handbal.

De asemenea, toate cadrele didactice de la Palatul Copiilor sunt calificate pe posturi, având pregătire superioară şi competenţe specifice disciplinei pe care o predau.

Întrebat dacă instituţia a primit autorizaţiile necesare de funcţionare pentru noul an şcolar, directorul Truică ne-a precizat că toate acestea sunt la zi, deci nu există niciun fel de problemă în ceea ce priveşte siguranţa elevilor. Mai mult decât atât, am fost informaţi că reparaţiile clădirii Palatului Copiilor, ce au început în luna august anul acesta, continuă, pe baza sponsorizărilor, şi că, treptat, instituţia va începe să capete un nou aspect, demn de vremurile actuale.

(Teodora Nicolau)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here