Marţi 14 octombrie, în conferinţa de presă a social democraților giurgiuveni,  primarul Nicolae Barbu, însoţit de cei 6 consilieri ai PPDD-ului,  a dorit să precizeze că din această săptămână consilierii PSD au constituit o majoritate în cadrul Consiliului local Giurgiu.

În acest moment avem 8 consilieri locali, aşa cum ar fi trebuit să avem încă din 2012, dar datorită unor jocuri care s-au făcut de către Lucian Iliescu, din cei 15 consilieri USL PSD-ul avea doar 2 consilieri- a spus primul edil. Zic eu că nu era meritat pentru acest partid puternic să aibă o atât de slabă reprezentare în Consiliul Local. Prin venirea celor 6 consilieri locali de la PPDD pe care eu i-am simţit tot timpul alături, eu zic că în acest moment lucrurile sunt clare, simple şi benefice pentru populaţia municipiului Giurgiu. Împreună cu 3 consilieri care şi-au declarat opţiunea de independent, 2 consilieri de la PLR şi unul PMP care tot timpul a votat cu acţiunile administraţiei, în acest moment nu se mai pune problema unei înverşunări sau a unei piedici din partea unor consilieri în a vota hotărârile de consiliu şi a susţine proiectele executivului. Primarul Barbu a mai precizat totodată că din acest moment lucrurile trebuie să meargă pe făgaşul normal,  și că prin venirea foştilor consilieri PPDD, nu numai Consiliul Local s-a întărit, ci s-a întărit şi organizaţia municipală a PSD . (I.C.MANDU)

 

2 COMENTARII

  1. Nu este adevarat nu „pcr” s-a intarit, pardon psd ci Barbu s-a intarit, sa-i elimine pe Badalau si pe altii care-i stau in cale in drumul sau de a prelua fraiele psd Giurgiu.

  2. cu indemnizatiile insotitorilor persoanelor cu handicap ce se intimpla?de doua luni se dau nici 30% din valoare.cu ce traiesc acesti oameni se intreaba cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.