Marți, 22 octombrie, între orele 6.00 și 11.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Bolintin Vale (Secţia nr. 3 de Poliţie Rurală Bolintin Vale) şi ai Secţiei nr.8 de Poliţie Rurală din Roata de Jos, au desfăşurat o razie şi mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, a furturilor, precum şi depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Pe timpul desfăşurării acțiunilor au fost legitimate peste 190 de persoane, controlate aproximativ 152 de autovehicule şi verificate 5 de societăţi comerciale, fiind constatate două infracţiuni de furt , fiind aplicate 105 de contravenţii, în valoare totală de 29.700 lei (pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, etc.).

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere, fluidizarea traficului rutierprecum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, ocazie cu care au constatat 2 infracţiuni, au aplicat 99 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.300 lei şiau reţinut 4 certificate de înmatriculare.