Echipa Astra Giurgiu este pregătită pentru a da tot ce are mai bun în jocul de joi, 27 noiembrie, cu Dinamo Zagreb, chiar dacă antrenorul echipei, Oleg Protasov, recunoaște că se simte oboseala la echipă și cei de Astra nu mai au șansa de a merge mai departe.

”Aș vrea ca echipa să înscrie goluri, știu că nu mai avem șanse să mergem mai departe. Cei care sunt acum la echipă o să dea tot ce e mai bun pentru că e un meci frumos. E clar că echipa este obosită pentru că într-adevăr s-au strâns foarte multe jocuri în ultima perioadă, însă asta este, trebuie să rezistăm”, a declarat miercuri, la Giurgiu, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Astrei Giurgiu, Oleg Protasov. El spune că aceste jocuri în grupele europene sunt importante pentru fiecare jucător pentru că asta este și valoarea lor în fotbal la vânzare și cumpărare. Totodată, Oleg Protasov, a ținut să îl felicite pe George Florescu pentru nașterea celui de-al doilea copil al său și spune că asta demonstrează că ”știe să înscrie goluri”.

George Floresu a recunoscut că în ultima perioadă Astra nu a arătat cel mai bun joc, dar spune că meciul de mâine îl consideră o provocare pentru victorie.‘Până acum am reușit să adunăm doar un punct, dar urmărim și o victorie și mâine ar fi prima provocare pentru noi în a obține această victorie”, a declarat George Florescu.

El a adăugat faptul că fiecare jucător ar trebui să dea mai mult pe teren și crede că acesta este motivul pentru care Astra nu a reușit să adune mai multe puncte.’Fiecare jucător trebuie să dea mai mult, atitudinea jucătorilor de învingător, cea pozitivă să fie decisivă pentru că până acum chiar dacă am luptat, probabil nu toți au dat sută la sută, și din cauza asta nu am reușit să adunăm mai multe puncte”, a adăugat Florescu care  a făcut un apel la suporteri să îi susțină în număr cât mai mare la meciul cu Dinamo Zagreb , spunând  că este de părere că jocul celor de la Astra va fi mai relaxat tocmai pentru că nu mai există șanse de calificare.

Probabil că o să fie o relaxare în jocul nostru ținând cont că nu mai avem șanse la calificare și această relaxare sper să fie pozitivă, să nu mai fim inhibați și să reușim să dăm tot ce avem mai bun pe teren mâine”, a încheiat George Florescu. În final, Oleg Protasov a spus că trebuie mult mai mai multe lucruri în jurul unei echipe și a adus aminte că nu există o sală de forță, dar a acordat circumstanțe ținând cont de faptul că este vorba de o clădire nouă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.