Preşedintele AGA al clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, îl acuză, prin intermediul unui comunicat de presă postat pe site-ul oficial, pe fostul preşedinte al grupării giurgiuvene, Dinu Gheorghe, de „haosul din management”, precizând că există contracte de comision neînregistrate.

Suntem în contact permanent cu UEFA pentru a pune la dispoziţie toate actele necesare soluţionării problemelor apărute, multe dintre ele cauzate de haosul din managementul asigurat de fostul preşedinte (ne confruntăm, zi de zi, cu tot felul de surprize – contracte de comision de care nu s-a ştiut, neînregistrate în club). Chiar şi aşa, suntem siguri că Astra va îndeplini condiţiile pentru a participa în cupele europene”, se arată în comunicatul semnat de Ioan Niculae.

Dinu Gheorghe a renunţat, la începutul lunii noiembrie, la funcţia de preşedinte al AFC Astra Giurgiu, în prezent ocupând aceeaşi poziţie în cadrul clubului FC Rapid. Locul său la Astra Giurgiu a fost preluat de către Narcis Răducan, fost managerul general al clubului Concordia Chiajna.

Oficialul grupării giurgiuvene afirmă că Astra a „rezolvat” problema reeşalonării impozitelor către bugetul de stat, clubul având de încasat şi suma de trei milioane de euro în returul Ligii I, astfel încât nu vor exista probleme în ceea ce priveşte participarea în cupele europene. Sancţiunea de «excludere» din cupele europene, pentru următorii trei ani este valabilă doar în cazul în care Astra Giurgiu nu dovedeşte, la data de 31 ianuarie 2015, că a plătit restanţele financiare scadente la 30 septembrie 2014! Odată rezolvată problema reeşalonării impozitelor către bugetul de stat, lucru reuşit luna aceasta, nu vor fi probleme în asigurarea stabilităţii financiare a clubului, care, totuşi, are de încasat peste 3 milioane de euro, în retur, din drepturile TV şi sumele asigurate de UEFA pentru calificarea în grupele Ligii Europa”, a precizat preşedintele AGA a clubului Astra. Giurgiu.

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.