Agenţia pentru Protecţia Mediului Giurgiu informează publicul giurgiuvean interesat în legătură cu lansarea, prin  Dispoziţia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu nr. 350 din 19 mai 2011, a unei noi sesiuni de depunere a dosarelor de finanţare nerambursabilă – persoane fizice, în cadrul „Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire”, începând cu 01 iunie 2011.

Au fost deja publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, la adresa de internet http://www.afm.ro/program_casa_verde-pf_2011.php, următoarele documente:

a. Ordinul Ministrului Mediului şi Pădurilor nr. 1274/2011, pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire

b. Anexa nr. 2 – Cererea de finanţare nerambursabilă

c. Anexa nr. 3- Declaraţia pe propria răspundere

Suma alocata sesiunii de finanţare este de 100.000.000 lei pe întreaga ţară din care pentru  judeţul Giurgiu  1.373.827 lei.

Solicitanţilor în cadrul noii sesiuni Casa Verde pentru 2011 li se recomandă să studieze cu atenţie Ghidul de finanţare pentru a cunoaşte noile condiţii de desfăşurare a programului.

APM Giurgiu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here