Imagine1fffDupă previziunile eşuate ale mayaşilor, a venit rândul vikingilor să anunţe o apocalipsă. Potrivit unei legende nordice, noul sfârşit al lumii va veni pe 22 februarie 2014. Conform legendei, ziua Apocalipsei, este prevestită de trei ierni cu geruri îngrozitoare. Un rol important în această previziune îl are sunetul cornului, vechiul instrument al vikingilor, în care zeii suflă pentru a avertiza venirea Apocalipsei.
Tot legenda vikingilor spune că în ziua sfârşitului lumii nu vor fi cutremure mari, însă nivelul mării se va ridica, iar Pământul şi cerul se vor umple de otravă. Conform Realitatea.NET dacă profeţia mayaşilor a fost doar o „alarmă falsă” , avem motive reale de nelinişte însă pentru 2014.
Legenda spune că la Apocalipsă Zeul Odin va fi ucis de lupul Fenrir, iar Pământul și cerul vor fi pline de otravă. Apocalispa va veni cu un nor de acid care provine din centrul galaxiei şi distruge absolut totul în calea sa. Potrivit wowbiz.ro Vadim Şcerbakov a dezvăluit ce se va întampla pe 22 februarie 2014 : „Mass-media încearcă să facă în jurul acestei date aceeaşi zarvă ca şi în jurul profeţiei Maya. Dar toate acestea nu sunt altceva decât speculaţii. În cântecele scrise în islandeza veche despre zeii şi eroii din mitologia scandinavă se relatează despre o iarnă de trei ani, care trebuie să preceadă sfârşitul lumii. Însă după cum ştim, în ultimii trei ani a avut loc schimbarea anotimpurilor”.
Norul gigantic de acid va avea o suprafaţă de 16 milioane de kilometri. El este generat de o gaură neagră şi se îndreaptă spre noi din centrul galacticii cu o viteză uriaşă. (Jurnal PRESS)