O înregistrare video cu o tănără aflată în ipostaze indecente a pus capăt carierei unei angajate a Jandarmeriei Giurgiu. Femeia, ce avea gradul de  sublocotenent, susține însă că nu ea este cea care apare în acele imagini și că cineva le-a trucat. Apropiatii spun la rândul lor  că asemănarea este  izbitoare. De rușine, tânăra și-a dat demisia săptămâna trecută.

Amatoarea de video chat , ar fi, după spusele unor persoane din anturajul ei, o angajată a Inspectoratului Județean de Jandarmerie Giurgiu. Însă unii prieteni susțin că fata n-ar avea nicio legătură cu asemenea activități, pentru că este o persoană serioasă și la locul ei. „Persoana la care faceți referire nu mai lucrează în cadrul jandarmeriei Giurgiu și nu mai are nicio legătură cu instituția. În ultimii doi ani a fost angajata unității și luna asta și-a prezentat demisia din motive personale. Jandarmeria Giurgiu nu ar tolera un astfel de comportament care este dezonorant și în total dezacord cu statutul de militar, a spus locotenent Nicoleta Beianu, purtătorul de cuvânt al IJJ Giurgiu. La rândul său tânăra s-a apărat,  spunând : Cineva a trucat alea, nu sunt eu acolo. Eu nu sunt în Giurgiu și nici nu o să mai apar vreodată cu imaginea pătată. Din cauza unor dușmani pe care îi am eu în IJJ Giurgiu și care au trucat… Din diverse motive pe care le știu eu și nu am ce să mai comentez”, a mai spus fosta angajată a IJJ Giurgiu.

Vecinii fetei spun că fata  s-a mutat în blocul în care locuiește în urmă cu doi ani, împreună cu iubitul ei, și nu credeau că se ocupă cu astfel de lucruri. Toată povestea a ieșit la iveală după ce imaginile cu ea au fost văzute pe internet de o persoană care a recunoscut-o. Reprezentanții Jandarmeriei Giurgiu spun că tânăra care și-a dat demisia este absolventă a Academiei  de Poliție și cât timp a lucrat ca jandarm a avut un comportament normal. Într-o fotografie postată  în anul 2011, pe o rețea de socializare, tânăra apare purtând uniforma Academiei și pare să muște dintr-o pereche de cătușe.

2 COMENTARII

  1. Mintiti de ingheata Istrul in mijlocul verii! Nu si-a dat demisia de rusine mai ignorantilor, si-a dat demisia pentru ca asa prevede regulamentul de functionare interioara a institutiilor de represiune ale Guvernului. In plus prostituata aceasta mai are si tupeu, sustinand ca au fost trucate imaginile… Hai ma, ma lasi! Bine ca nu l-a invitat pe banditul ala de Funeriu sa ne explice la doua noaptea pe „tomberon tv” ca este pixelul albastru in filmulete. Cunosc un caz in care un militar a fost prins baut la volan. Nu bause mult, dar bause. Politia i-a dat amenda. Armata i-a zis-o clar: iti dai demisia singur invocand motive personale, ca altfel te dam noi afara si este mult mai rau. Exact asa a patit si taratura asta.

  2. Domnule Liviu imi exprim speranta ca nu faceti parte din cadrele MAI sau MAPN. In primul rand stati foarte prost la capitolul autocontrol ceea ce d.p.d.v. psihologic nu este tocmai in regula. Declaratiile purtatorului de cuvant sunt clare presa atat la nivel national cat si local a luat act de cele declarate. Se pare ca institutiile statului se confrunta cu probleme serioase in randul cadrelor ori au probleme cu moralitatea ori cu psihicul, evident sunt si cadre demne de tot respectul si admiratia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here