abdominoplastie(1)În emisiunea Eugeniei Vodă, ”Profesioniștii!” de la TVR, una din invitatele săptămânale ale  moderatoarei, Dr. Dana Jianu, medic în chirurgie plastică si estetică, cu specializare în Germania,  a făcut, la un moment dat, o mărturisire șocantă. Întrebată care au fost solicitările cele mai  excentrice ale pacientelor sale,  atunci când au pășit la ea în cabinet,  dincolo de mărirea sânilor și a altor părți din corp, sau de  binecunoscutele injecții cu botox, chirurgul plastician i-a relevat realizatoarei un caz cu totul inedit.

O bătrână de peste 70 de ani i-ar fi solicitat să îi facă un implant de păr. Dar nu pe cap, ci în zona pubiană ! Doctorița a explicat și motivul pentru care femeia ceruse acest lucru. Nu din cochetărie feminină așa cum se așteptase sau pentru că ar fi dorit să se prezinte ulterior cu cine știe ce frizură excentrică în budoarul de familie, în fața partenerului. Nicidecum!

Atunci de ce?  Bătrâna dorea ca după moartea sa,  prietenele sale care o vor spăla pregătind-o pentru drumul spre cele sfinte, să nu râdă de ea pentru modul în care ar fi putut să  se înfățișeze în fașa Creatorului,  la judecata de Apoi.  Mai ales că femeia mărturisise  doctorei  că la rândul ei se îndeletnicea de multă vreme cu acest obicei al îmbăierii morților și fusese pusă în ipostaza de a vedea tot felul de lucruri ciudate.

(Jurnal)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here