DAS-GiurgiuOdată cu încălzirea vremii, şi numărul celor care solicită sprijinul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Giurgiu este în scădere, ne spunea directorul DAS, Viorica Bănescu.

„La acest moment, în Centru sunt cinci persoane: două femei şi trei bărbaţi. Dar numărul persoanelor care ne solicită în această perioadă este tot timpul unul foarte mic. Avalanşa, ca să spun aşa, de solicitări, apare odată cu răcirea vremii, cu lunile de toamnă târzie şi de iarnă!”, ne spunea Viorica Bănescu.

De asemenea, directorul DAS Giurgiu ne mai preciza că, la Cantina de Ajutor Social, o altă modalitate de sprijin a persoanelor aflate în nevoie, sunt înregistrate, la acest moment, un număr de 30 de persoane, care beneficiază de hrana oferită de Cantină. Dintre acestea, un număr de zece persoane sunt din categoria celor care au venituri, şi care, pentru a beneficia de hrana de la Cantina de Ajutor Social, achită contravaloarea a 30% din valoarea veniturilor (pensii, în general).

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here