Echipa de handbal junioare II a Clubului Sportiv Nova Force Giurgiu va participa la sfârşitul săptămânii viitoare, mai precis de vineri până duminică, la jocurile celui de al patrulea turneu din cadrul seriei C a Campionatului Naţional, competiţie care va avea loc în municipiul Galaţi. Nu mai puţin de trei dintre cele şase formaţii componente ale acestei grupe (LPS Brăila, CSS Galaţi, Nova Force Giurgiu, CSS Slobozia, LPS Academica Focşani şi Handbal Art Galaţi), luptă pentru ocuparea unuia dintre primele două locuri ale clasamentului, poziţie care asigură calificarea la turneul final. Pentru stabilirea ierarhiei seriei C, pentru primele două locuri care merg la turneul semifinal, se luptă echipele LPS Brăila, Nova Force Giurgiu şi CSS Galaţi. Probabil LPS Brăila nu va ceda şefia clasamentului, lupta se va da pentru locul secund al clasamentului între Nova Force Giurgiu şi CSS Galaţi. În eventualitatea unei victorii a giurgiuvencelor asupra celor de la Galaţi, având în vedere că ultimul turneu se va juca la Giurgiu, echipa noastră va lua o opţiune foarte mare pentru a merge la turneul semifinalProgramul echipei noastre:   Vineri, 3 februarie: LPS Brăila – Nova Force Giurgiu şi CSS Slobozia – Nova Force Giurgiu. Sâmbătă, 4 februarie: Nova Force Giurgiu – LPS Academica Focşani şi CSS Galaţi – Nova Force Giurgiu. Duminică, 5 februarie: Handbal Art Galaţi – Nova Force Giurgiu.
Redacția Jurnal giurgiuvean

3 COMENTARII

 1. imi pare tare rau ca nu pot comenta nimic ester prima oara cu adevarat cand aud de o competitie si o echipa de handbal in amaratul asta de oras-bravo floricel!

 2. Nu vedem de ce vă pare rău pentru că așa cum se vede comentariul dumneavoastră a fost aprobat și postat. Și foarte bine că v-ați manifestat opinia, așteptându-vă și altădată.

  Redacția Jurnal giurgiuvean își rezervă dreptul de a modera comentariile postate de cititori iar dacă acestea constituie derapaje de la subiectul comentat, reclame mascate și nu numai, cuvinte injurioase sau calomnii, să le blocheze.
  Dorim ca cei care ne citesc, să se bucure de un climat civilizat și coerent.

  O zi bună,
  Redacția Jurnal giurgiuvean

 3. Inainte se mai auzea de dunarea giurgiu la handbal….si de echipa de fete si baieti a Domnului George Dumitru cand antrena Dansu clasa sportiva de handbal din Economic…ce a mai ramas este nova force si eu am jucat handbal..imi place tare mult da acum sa le uram succes fetelor de la nova force…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.