pol-elevi-1024x679

Noua promoţie de ofiţeri şi agenţi de poliţie a început, de astăzi serviciul, în cadrul IPJ Giurgiu. Cei mai mulţi dintre aceştia îşi vor desfăşura activitatea în structurile de ordine publică, fiind repartizaţi la posturile de poliţie comunale.

La data de 3 august a.c., la sediul IPJ Giurgiu, a avut loc o conferinţă de presă organizată cu prilejul repartiţiei promoţiei de ofiţeri şi agenţi de la instituţiile de învăţământ ale MAI.

          În acest an, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu i-au fost repartizaţi, un ofiţer din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, şapte agenţi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, un agent de la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi un agent de la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri ai Forţelor Terestre  „Basarab I” Piteşti.

Şapte agenţi de poliţie au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică din mediul rural, respectiv la Posturile de Poliţie Buturugeni, Schitu, Roata de Jos, Greaca, Ghimpaţi, Valea Dragului şi Hereşti, unul specializat în domeniul tehnic – auto, a fost repartizat în cadrul Serviciului Logistic şi cel specializat în comunicaţii a fost repartizat la serviciul de profil.

La şedinţa festivă au participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, şefi de servicii, şefi de poliţii şi nu în ultimul rând reprezentanţi ai presei locale. Şeful IPJ le-a prezentat absolvenţilor priorităţile inspectoratului pentru anul 2015 şi şi-a exprimat convingerea că suplimentarea numărului de poliţişti care vor acţiona în stradă va avea ca efect reducerea criminalităţii, eficientizarea intervenţiilor la evenimente şi creşterea operativităţii în soluţionarea problemelor cetăţenilor. În acelaşi context le-a solicitat seriozitate în muncă dar şi în societate.

Conducerea Inspectoratului, le-a urat noilor poliţişti succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuţii.