Stanisteanu-Norut-siteDin culisele recentei opţiuni a liberalului giurgiuvean de candida la alegerile din 2016

Într-un dialog avut recent cu directorul Serviciului Buget,-Logistică -Situaţii de Urgenţă şi Patrimoniu din cadrul Consiliului judeţean Giurgiu, Noruţ Sergiu Stănişteanu , acesta a răspuns întrebărilor noastre privitoare le motivele ce l-au determinat să candideze , la scurt timp după ce colegii săi de partid  îl cooptaseră pe Florian Nicolae în PNL Giurgiu, considerându-l principalul favorit pentru această funcţie.  Întrebat de ce totuşi  s-a hotărât atât de târziu să candideze  Noruţ Stănişteanu a sugerat într-un fel puseul de orgoliu al organizaţiei din care face parte spunând: După primirea lui Florian Nicolae în rândurile noastre  pe fondul unui curent de opinie la nivelul organizaţiei,  în care s-a discutat problema liberalilor mai vechi,  luând în calcul şi  vocea unei părţi din populaţie ce considerau că PNL-ul n-ar mai avea candidaţi, toate acestea au fost hotărâtoare pentru decizia mea de a mă înscrie în această cursă…

După declaraţia recentă a liberalului Liviu Popazu, aflat şi el pe lista cu candidaţi la Primăria Giurgiu,  conform căreia atât el cât şi colegul său , Stănişteanu, nu reprezentau  decât nişte iepuri , nişte sparring partners am dorit să aflăm dacă interlocutorul nostru confirmă această afirmaţie. În primul rând nu am faţă de iepuraş şi nici nu sunt pe post de sparring partner. Eu aşa cum am mai spus sunt hotărât să candidez la Primăria municipiului şi nu să mă opresc aici în stadiul de intenţie…Vă asigur totodată că nu sunt dintre acei contracandidaţi dispuşi să vicieze rezultatele şi atât.

 În continuare Noruţ Stănişteanu ne-a explicat  de ce nu îi este frică de potenţa financiară a colegului său Nicolae Florian , binecunoscut  publicului giurgiuvean prin abundenţa actelor caritabile acordate în ultima  mai ales Bisericii judeţului. În încheierea dialogului avut cu cel ce a fost considerat marea surpriză a listei cu candidaţi, Noruţ Stănişteanu ne-a declarat care au fost motivele reale pentru care s-a înscris în această competiţie: Sunt giurgiuvean şi vreau să am posibilitatea de a aplica toate cunoştinţele pe care le-am dobândit până astăzi în domeniul administraţiei publice, dar  mai ales, şi spun asta cu sinceritate, mie chiar îmi pasă de giurgiuveni!

***Declaraţia în întregime a acestui dialog cu unul din cei mai puternici candidaţi o puteţi avea accesând materialul video alăturat

(Florian TINCU)

5 COMENTARII

  1. „Dragostea” pentru giurgiuveni s-a văzut și în mandatul exercitat deplorabil ca prefect dar mai ales în promovarea giurgiuvenilor cât a fost la post în Barcelona. Toți căpșunarii din zonă erau din Giurgiu iar investitorii spanioli se călcau în picioare și își rupeau pingelele pe la porțile orașului îndrumați de amorezatul de mai sus.
    Mai rar așa tupeu. Vai mama noastră cu așa candidați. Unul și unul pe la toate partidele. Parcă a tunat și i-a adunat pe toți îndrăgostiții de Giurgiu. Ar putea pune de un ONG, ACPCPG-Asociația Candidaților la Primărie Cărora le Pasă de Giurgiuveni. Cu Iliescu președinte de onoare. Că toți cei de la PNL sunt crescuți și promovați de el. Și nu numai de acolo.

  2. Frectii la picior de lemn! Niste hoti si niste talhari de la un capat la celalalt. O clica mafiota de banditi ahtiati dupa averi nemasurate care mimeaza puterea si opozitia doar ca sa creeze falsa impresia cetateanului cum ca exista democratie in tara. Au dovedit-o de 25 de ani ca sunt niste jeguri securiste tradatoare care distrug tara din ce in ce mai mult, instrainand bogatiile tarii, ingropand generatiile viitoare in datorii si furand si putinul pe care tara il mai are. In declaratii nu-i intrece nimeni, dar cand vine vorba sa puna osul la treaba, se vaita ca muierile ca n-au bani. Pai d’aia esti barbat ca sa vii cu solutii si sa produci bani. Daca n’ai bani mars acasa si fii muiere la cratita! Daca va iesi, o sa faca si asta ce au facut toti inaintea lui.

  3. Offfffffffffff Doamne Dumnezeu mare îți este puterea ta!!ferească.ne și apară.ne de cei rai și cei vicleni..acești mormoni Norut Stanisteanu,Marian Maroiu și Vasile Mustățea zis creierul sunt mana diavolului oameni fără scrupule și far de Dumnezeu.NU VA VREM LA PRIMARIE,LA CJ,LA SENAT,LA DEPUTATI,LA NIMIC DIN CEA ARE LEGATURA CU FUNCȚII POLITICE.. Pur și simplu Giurgiu și Giurgiuvenii nu va mai vor..voi sunteți NECURATUL,MIKIDUMBA SI LUCIFER… Ptuuu pierti dracilor.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.