BadalauConform  Ziuanews și totodată  din surse apropiate social-democrațiilor, Niculae Bădălau, senator de Giurgiu și lider PSD Giurgiu, va fi numit vicepremier și ministru al Dezvoltarii pănă cel târziu la finele acestei luni.

Sursele mai precizeaza că senatorul Bădălău va ocupa postul pe care il deține în prezent  Sevil Shaideh, aceasta urmând să primească alte însărcinări.

 Măsura apare după ce Liviu Dragnea a anuntat că miniștrii din guvernul Grindeanu vor fi evaluați în zilele următoare și, odată cu numirea lui Niculae Bădălău, este de așteptat să mai survină  și alte schimbări în Guvern, dându-se astfel tonul mult-așteptatei remanieri de care se tot vorbește în ultima vreme.  

De precizat că prin această măsură, încă un giurgiuvean  se adaugă grupului de politicieni ai județului nostru, promovați în funcții importante de conducere în cadrul   Executivului.

(Florian TINCU)

2 COMENTARII

  1. Sa mai fure niste bani, sau sa ascunda ce au furat altii pana acum?? Sau mai trebuie si altii sa manance din banii de dezvoltare a comunelor, a judetelor….?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here