Ca simplu cetățean, a declarat Dumitru Beianu, președintele liberalilor din municipiul Giurgiu, într-o conferință de presă vineri, constat cu maximă îngrijorare că atât la nivel central cât și la nivel județean în politică și administrație se întâmplu tot felul de ciudățenii. Am văzut ce s-a întâmplat în ultima ședință de Consiliu județean – aici oameni pe care îi știam ca serioși au aruncat la coșul de gunoi multe principii sănătoase pentru interese obscure de partid! Prin respringerea proiectului de rectifcare a bugetului județean, consilierii PSD &Co au lăsat bolnavii de HIV – SIDA fără medicamente! Au lăsat fără salarii persoanele cu dizabilități și fără indemnizații pe însoțitorii acestora! Au lăsat fără retribuții pe salariații de la Camera Agricolă și …. fără apă potabilă Spitalul Județean de Urgență!!! Cum să lași spitalul județean fără fonduri, mai ales când știi că Guvernul Ponta nu i-a dat nici cel puțin un leu pentru reparații și modernizări!!! Acum PSD are majoritatea în Consiliul Județean și stabilește arbitrar cine poate beneficia de un drept constituțional sau nu! La Comisia economică s-a discutat sigur ce efecte are această hotărâre, și nu este posibil să vii și să spui în ședință că nu știi ce votezi! În mod normal consilierii județeni care se respectă vin în plenul ședinței cu lecția învățată și nu așteaptă să le spună cineva cum să voteze! 

Dumitru Beianu a mai precizat : Ne chinuim din 2010 să obținem finanțare pentru Drumul Județean Giurgiu – Gogoșari. Acum am prins pe un  proiect româno-bulgar 5 milioane de euro nerambursabili, bani ce trebuie utilizați până la finele lui 31 decembrie 2015. Când am văzut că PSD și ai lor votează contra nu mai m-am putut abține și le-am spus că sunt anormali! Cred că termenul de anormal, a precizat Dumitru Beianu, a fost totuși prea politicos în raport cu ce-au făcut ei! Nu poți condamna o comunitate să înghită în continuare tone de praf pentru că așa se vrea la partidul tău! Vinovați pentru această situație sunt liderii PSD, Nicolae Barbu și Nicolae Bădălău, și nu consilierii județeni! Ei doi vor să nu facă acest drum Consiliul Județean, ca să nu-și facă datoria Vasile Mustățea! Din cei 12 km de drum doi erau culmea pentru municipiul Giurgiu, și cu toate acestea consilierii social democrați cu ordinul lui Barbu și Bădălău au votat contra proiectului!” Ce se întâmplă cu Barbu nu înțeleg, l-am ajutat în 2012 să iasă primar iar acum ca răsplată pentru ajutorul primit încearcă pe toate căile să mă înlăture de peste tot! Nu îl înțeleg nici pe Bădălău, pe care l-am ajutat să ajungă senator, și acum spune peste tot că mă va elimina din funcția de administrator public al județului, crezând că doar așa pot ajunge la PSD! Nu țin neapărat să dețin funcțiile pe care le am, pot demisiona din ele oricând dacă așa va fi mai bine pentru giurgiuveni! Pe Barbu și pe Bădălău, a conchis Dumitru Beianu, îi consider adversari politici și, ca atare voi spune de câte ori am ocazia giurgiuvenilor ce fac ei contra interesului întregului județ. De acum încolo și până în 2016 le voi spune giurgiuvenilor permanent părerea mea sinceră despre primarul Barbu, care vizează un nou mandat de primar și despre senatorul Bădălău, care vrea să devină președintele Consiliului Județean. Este inadmisibil să acceptăm în continuare deciziile unor oameni care nu pot fi sinceri și care nu știu ce nevoi au oamenii săraci!

Heliade CĂLIN

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Din ceea ce citesc rezulta clar subminarea economiei nationale si a interesului de stat. Pentru o economie dezvoltata ai nevoie de drumuri, care din cate vad sunt sabotate. Chiar nu se poate face plangere penala impotriva acestor tradatori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.