Se pare că primarul Nicolae Barbu jinduieşte după  o formulă performantă de echipă, constituită pe modelul „Blitz Creig”. Confirmarea acestui lucru  este aducerea Florentinei Popescu, fără concurs, din fruntea Casei de Asigurări de Sănătate, unde fotoliul i se clătina serios, în postul de consilier economic la Primăria Giurgiu. Barbu şi-a numit şi un consilier personal, pe Emil Vucă, pe care unii îl vedeau (şi încă îl mai văd) prefect.

Pentru a-şi ajuta colegul de Club Rotary acesta s-a suspendat din funcţie pentru o perioadă nedeterminată, pentru a reveni în avocatură odată cu încheierea mandatului primarului, sau în funcţie de oportunităţile apărute pe parcurs. După ce cu doar câteva săptămâni în urmă în fruntea ADPP Giurgiu era numit interimar Gheorghe Panduru, de joi 19 iulie director general a fost instalat Marian Mihalcea, până ieri administrator al societăţii AMM SRL Giurgiu. Surprizele probabil vor apare în continuare demonstrând dorinţa primarului Barbu de a pune pe funcţiile de răspundere ale administraţiei locale oameni de afaceri, care au confirmat de-alungul vremii că sunt buni manageri, renunţând la conţopiştii de profesie.

Jurnal Press

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE.OPORTUNISTII SI CONTOPISTII NU AU CE CAUTA IN ADMINISTRATIE.MIHALCEA E CHIAR POTRIVIT PENTRU A COORDONA ACTIVITATEA ADPP ATAT CAT A MAI RAMAS.
    IN ALTA ORDINE DE IDEI CICA GIURGIUVENII NU SE V OR OMORI CU FIREA PENTRU A MERGE LA VOT DE DATA ASTA.DOAR VREO CATIVA ADICA 26 LA SUTA IAR DINTRE ACESTIA 46 LA SUTA VOR SA VOTEZE CU NU ADICA CONTRA DEMITERII PRESEDINTELUI.C U R I O S!!NO COMENT@

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.