cosmin_cretuFoto: Cosmin CREȚU, un tânăr actor care răspunde cu succes provocării de manager de teatru, ducând mai departe, cu brio o tradiție de familie…

 

 

Începând de luni, 20 februarie, Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu îi invită pe iubitorii de cultură la o serie de spectacole, ce se vor desfăşura în fiecare zi, timp de o săptămână.

 

„Maratonul” cultural a debutat, luni, începând cu ora 18.00, cu piesa „Trei fraţi gemeni veneţieni” a lui Antonio Mattiuzzi Collalto. Marţi, 21 februarie, de la ora 11.00 dimineaţa se va juca piesa „Prinţul cel obraznic şi bătrânul înţelept„, iar seara, de la ora 18.00 – „Hangiţa”. Miercuri, tot de la ora 18.00, giurgiuvenii sunt aşteptaţi să vizioneze piesa „Grease”, iar joi, ora 12.00 – „Prinţul cel obraznic şi bătrânul înţelept”, în timp ce seara, de la ora 19.00, se va relua spectacolul „Hangiţa”.

Seria spectacolelor teatrale se va încheia sâmbătă, de la ora 19.00, cu piesa  „Şantaj„, în cadrul „Teatrului în week-end”.

Așa cum ne declara directorul Teatrului , actorul și regizorul Cosmin Crețu, această ”microstagiune”  de doar o săptămână este dedicată mai ales celor tineri, dar  și celor ce adoră buna dispoziție,  râsul pe săturate și exuberanța unor distribuții  cu  actori plini de talent .

(Teodora Nicolau)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here