ladro-supermercato

Zilele trecute am aflat ultima găselniță a lucrătorilor din market-uri de a se apăra de hoți. Din informațiile primite în ultima vreme din partea Biroului Poliției Giurgiu eram la curent cu faptul că tot mai des rafturile marketurilor  din Giurgiu sunt devalizate de unii cetățeni , în general mărfuri ce se pot ascunde ușor sub haine…

Zilele trecute un post central de televiziune arăta cum o cumpărătoare fusese prinsă cu câteva bucăți de salam îndesate ,  unde credeți?  În lenjeria intimă ce o avea pe ea! Probabil că numai gândul la ce ascunsese  în desu-uri o excita suficient de mult pe femeie pentru a risca să se facă de râs… Dar hai să vedem ce se întâmplă de o vreme la Giurgiu.

Exasperată de   numărul tot mai mare al celor care au astfel de obiceiuri , mai puțin ortodoxe, administrația unui market din Giurgiu , este vorba despre magazinul Mega Image, din Piața Centrală a municipiului, a decis să ia măsuri extreme, chiar dacă ele ar părea multora destul de ciudate…

Astfel, conducerea magazinului a hotărât să pună sub cheie mărfurile cele mai scumpe…Și iată cum, unul dintre produse, icrele de somon, care ajung la prețul piperat  de 5-600 de lei/kg, comercializate în borcănele de 50 de grame , și care pot fi ușor ascunse oriunde pe suprafața corpului, au fost puse sub cheie într-un fel de seif. Așa că  cei ce poftesc și doresc să cumpere acest sortiment de icre rare trebuie mai întâi să anunțe Administrația magazinului care vine cu cheia , deschide cutia și îți oferă marfa solicitată.  

Nu ne-ar mira ca în curând ieșirea din supermarketurilor să semene ca porțile de acces în aeroporturi, totul fiind trecut prin filtre cu infraroșu pentru a se putea recupera salamul afumat și sardina scumpă din chiloții cumpărătorului. Ce lume tristă și plină de găinari, nu credeți?

(Cytizen)