11263708_10205469905858593_922733999_n Firma de impresariat artistic ”Zapontis SRL” invită toţi giurgiuvenii iubitori de muzică bună, vineri, 15 mai, de la ora 20 30, la un restaurant din centru municipiului (Casa Românească) la un nou spectacol de excepţie, susţinut, de data aceasta, de Ducu Bertzi şi formaţia sa.

Vă reamintim faptul că firma de impresariat artistic ”Zapontis SRL” este singura de acest gen din Giurgiu, iar scopul acestor evenimente cultural-muzicale, după cum a declarat managerul firmei, Dan Daponte, pentru publicaţia ”Jurnal giurgiuvean”, îl reprezintă contra-ofensiva manelizării excesive a oraşului drag, necesitatea împrospătării divertismentului giurgiuvean cu un suflu nou şi aducerea în faţa giurgiuvenilor a muzicii de cea mai bună calitate. În spiritul calităţii promise, a continuat Dan Daponte, firma ZAPONTIS menţine linia acestor concerte deosebite şi va mai aduce în Giurgiu  formaţii de renume, cum ar fi: PACT, Gyuri Pascu & Blue Workers şi chiar Pasărea Colibri. Fără a face rabat de la calitate, Zapontis îşi propune să transforme Giurgiu într-un oraş al muzicii folk-rock ! Sperăm pe viitor, mai mult sprijin din partea autorităţilor locale, a conchis Dan Daponte.

Aşadar, giurgiuvenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest spectacol unic , pentru a se bucura de o seară deosebită, în compania acordurilor muzicale ale lui Ducu Bertzi şi ale formaţiei acestuia.

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.