Vasile Mustăţea a ţinut să fie prezent în cadrul conferinţei de presă a PNL Giurgiu. Motivul “vizitei” inopinate a senatorului a fost apariţia numelui să pe postul de televiziune Antena3, fiind dată ca sigură trecerea sa fie la PD-L fie la grupul independenţilor după congresul PNL de sâmbătă.

“Am văzut cu stupoare că numele meu se află alături de acela al mai multor parlamentari PNL care ar pleca către PD-L sau independenţi. Am venit special pentru a da o dezminţire în acest sens. Vreau să îi asigur atât pe cetăţenii din colegiul care m-a ales pentru Senat cât şi pe ceilalţi giurgiuveni că acest lucru nu este adevărat. Nu am discutat cu niciun lider sau reprezentant al PD-L sau al independenţilor despre o eventuală trecere a mea la un alt partid. Am înţeles de la televizor că mi s-ar asigura colegiu sau mai ştiu eu ce. Eu am colegiu şi am fost propulsat în politică de acest partid. Voi rămâne în echipa la care sunt acum, nu se pune problema unei dezertări” a declarat Vasile Mustăţea.

Senatorul nu îşi explică de unde au apărut asemenea afirmaţii, din moment ce nici măcar un jurnalist şi niciun post TV nu l-au contactat pentru asemenea declaraţii. Întrebat de jurnalişti dacă Cezar Măgureanu sau Dan Pasat s-ar afla în spatele acestor afirmaţii, Mustăţea a replicat că nu are idee, însă consideră că totul este o diversiune menită să destabilizeze atât Partidul Naţional Liberal, cât şi organizaţia de la Giurgiu.

“Nu m-am gândit la aşa ceva. Eu cu Cezar Măgureanu nu am mai interacţionat de când a plecat din partid. Nici măcar nu mai stăm unul lângă altul, el mutându-se lângă democraţi” a mai spus Vasile Mustăţea.

Acesta a precizat şi faptul că va cere un drept la replică celor de la Antena3, având de gând să ofere chiar mâine (6 martie) o dezminţire în acest sens. “Cei de la Realitatea TV şi Antena3 sunt acreditaţi şi vor avea studiouri la congresul PNL. Mai mult ca sigur voi oferi o dezminţire în direct” a conchis Vasile Mustăţea.

Bogdan VLADU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here