21 decembrie 2014 -Giurgiu 050 (1)Moş Crăciun a sosit duminică, 21 decembrie 2014,  la copiii din trei case de tip familial, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. Moş Crăciun  a venit încărcat de daruri pentru 30 de copii aflaţi în plasament la casele Ansaloni şi Soarele dar şi pentru 10 copii cu dizabilităţi de la casa de tip familial Andrei.

Toţi copiii au primit, chiar de la Moş Crăciun, cadouri constând în multe dulciuri, fructe  şi jucării iar copiii de vârstă mai  mică  de la casele Soarele şi „Andrei” au primit în plus şi hăinuţe, încălţăminte şi obiecte de  igienă personală. Bucuroşi de oaspeţi, copiii au fost încântaţi, au recitat poezii şi au cântat colinde.

Acţiunea a fost organizată de mai multe  persoane cu suflet mare din Bucureşti care  au dorit să aducă bucurii celor mici în prag de sărbători. „Am organizat această acţiune din dragoste pentru copii. Am ales Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu pentru că am dorit să mergem într-o zonă unde bucureştenii ajung mai puţin. Eu şi prietenii mei din cadrul Asociaţiei Genesis dar şi alţi prieteni care au  dorit să  ni se alăture ne-am organizat  şi am adus  daruri pentru  40 de copii din casele de tip familial.Este pentru prima dată când venim în aceste case, ne-a placut ce am vazut şi intenţionăm să venim cu daruri pentru copii şi cu alte ocazii”, a declarat Virgil Petru Papuc, cel care a avut iniţiativa organizării acestei acţiuni.

 Denisa Cristescu        

Comp. Relaţii cu Mass-Media

 D.G.A.S.P.C Giurgiu