Moment inedit întâmplat joi,  în curtea Liceului ”Maiorescu”… Elevii promoției 1957-1961 s-au reîntâlnit după 55 de ani de la terminarea Liceului!

5 Raspunsuri

 1. maria spune:

  Dragut.Sa fiti sanatosi!!Respect.

 2. Anton Gheorghe spune:

  Cu unii dintre distinșii profesori enumerați mai sus am avut onoarea să fac ore în perioada 1960-1962.Despre unii dintre ei am scris în paginile acestui ziar si pe Facebook!În curând voi scrie despre profesoara de Mate S.Leibovici din primul an de liceu,când director era dl.Profeanu.Tuturor respect și recunoștință!

 3. Marian Mitea spune:

  Impresionant articolul dumneavoastră, domnule Tincu! Mulțumesc în numele celor care nu au putut fi prezenți și care, sunt sigur, vor fi fost la fel de emoționați ca și mine. Bizare ființe suntem, noi oamenii, avem nevoie sa ne privim semenii, ca sa știm cât de puțin „îngăduitoare” este vremea cu noi. Mulțumesc pentru frumosul poem cu care încheiați articolul.

 4. Preda Vasile spune:

  Ma bucur enorm sa revad colegii mai tineri absolventi ai liceului Ion Maiorescu din Giurgiu. Eu am absolvit acest prestigios liceu ,clasa Xll-C in anul 1956 si sant mandru ca am facut parte din acest liceu, cu profesori eminenti,minunati. Doresc multa sanatate tuturor si viata lunga,alaturi de cei dragi.Cu stima si mult respect. Preda Vasile

 5. Preda Vasile spune:

  Stimati absolventi.Va rog sa-mi permiteti o singura interventie..Absolvirea liceului,Ion Maiorescu a fost in anul 1956 clasa a X-C. Cred ca nu m-am sclerozat !!! Mii de scuze pentru aceasta eroare. Cu mult respect .Vasile Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *