Luni 6 ianuarie, ora 8.30, poliţiştii Biroului Rutier -Municipiul Giurgiu l-au depistat pe O. M. I., de 32 ani, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Şoseaua Bucureşti, din municipiul Giurgiu, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna decembrie 2013. Conducătorul auto este cercetat acum în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În aceeași zi, ora 14.40, poliţiştii Postului de Poliţie Roata de Jos l-au depistat pe P. D. N., de 26 ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea în localitatea Sadina, un moped neînregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere. Persoana depistată este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat

sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (JGR)