Marți  18 noiembrie,  ora 10.31, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu, l-au depistat pe G. S., de 28 ani, din comuna Oinacu, judeţul Giurgiu în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din municipiul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat.

Tot în aceeaşi zi, în jurul orei orei 11.00, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu l-au depistat pe D. C., de 43 ani din Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul. Daciei din municipiul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Și tot  marți, în jurul orei 18.40, pe Drumul Judeţean 411, în satul Crânguri, comuna Singureni,  o conducătoare auto în vârstă de 30 ani, din comuna Singureni, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens , intrând  în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 41 ani, din comuna Brînceni, judeţul Teleorman. Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto care a fost transportată la un spital din Bucureşti. Ambii participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Dar marțea neagră nu s-a terminat încă, deoarece doar cu puțin timp înainte de miezul nopții ( ora 23.15), pe Drumul Naţional 5, în afara localităţii Plopşoru, judeţul Giurgiu, S. B., de  37 ani, cetăţean străin, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţ.  Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Giurgiu şi rănirea gravă a pasagerului de pe locul dreapta faţă al auturismului, un cetăţean străin de 40 ani, care a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ, i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. (Marian TARU)

Pe numele conducătorului auto poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

            UN CONDUCĂTOR AUTO  ESTE CERCETAT PENAL DUPĂ CE A REFUZAT RECOLTAREA DE PROBE BIOLOGICE ÎN VEDEREA STABILIRII ALCOOLEMIEI

 

           La data 18.11.2014,  în jurul orei 21.15, S. A., de 34 de ani din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul. Bucureşti din municipiul Giurgiu, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un refugiu pentru pietoni.

 

 

În urma coliziunii a rezultat avarierea autoturismului şi distrugerea gardului de imprejmuire a refugiului.

Întrucât conducătorul auto a refuzat testarea alcooltest şi recoltarea de probe biologice  de sange în vederea stabilirii alcoolemiei, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

       

 

       

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here