VIERU. În ziua de 14 august, poliţiştii Biroului Rutier din municipiul Giurgiu au depistat în trafic pe C. MARIAN, de 39 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 504 A, în localitatea Vieru, judeţul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat.

Persoana depistată este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

CLEJANI. La data de 16.08.2013, ora 21.14, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Clejani împreună cu jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Clejani, în timp ce patrulau pe Drumul Naţional 61, în localitatea Clejani, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism, care a oprit iniţial apoi a fugit de la faţa locului.

Autoturismul a fost urmărit până pe strada Blocuri, unde conducătorul auto a oprit autoturismul, de bună voie şi a fost identificat în persoana lui N. MIREL, de 23 ani, din comuna Mârşa, judeţul Giurgiu.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier, iar dovada înlocuitoare cu drept de conducere era expirată din data de 12.08.2013. Persoana depistată este cercetată în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

CĂLUGĂRENI.La data de 17.08.2013, poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Călugăreni, au depistat în trafic pe Drumul Naţional 5A, pe V. VASILE, de 44 ani, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, sub influenţa băuturilor alcoolice, acesta refuzând recoltarea de probe biologice.

Persoana depistată este cercetată în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

GIURGIU. În ziua de 18.08.2013, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au depistat în trafic pe C. MIHAI, de 26 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucureşti, din municipiul Giurgiu, sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

MIHĂILEȘTI. La data de 18.08.2013, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au depistat în trafic pe G. ŞTEFAN, de 26 ani, din comuna Vidra, judeţul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 6, în localitatea Mihăileşti, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager care a indicat valoarea de 0,74 mg/l la alcool pur în aerul expirat. Persoana depistată a refuzat recoltarea de probe biologice (sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VLAȘIN.La data de 18.08.2013, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au depistat în trafic pe V. IONUŢ, de 25 ani, din comuna Schitu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea pe Drumul Naţional 5B, în localitatea Vlaşin, un moped, neînregistrat sau înmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

Persoana depistată este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here