Poliţiştii giurgiuveni au depistat în această dimineaţă un minor de 13 ani, urmărit naţional, care în ziua de 16 octombrie a.c. a părăsit în mod voluntar domiciliul din comuna Vănătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.

 

După ce la data de 20.10.2014, poliţiştii din comuna  Vânătorii Mici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său NICOLA VALENTIN MARIAN, născut la data de 16 februarie , 2001 în municipiul Bucureşti, a dispărut de la domiciliul său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu, polițiștii au început căutările. În urma acestora  în dimineaţa zilei de 30 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii de la Secţia nr.8 de Poliţie Rurală Roata de Jos l-au depistat pe minor, pe raza oraşului Bolintin Vale, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi, situată în apropierea Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că acesta obişnuia să părăsească domiciliul şi să se deplaseze pe raza localităţilor învecinate din judeţul Giurgiu sau Ilfov şi în municipiul Bucureşti. Polițiștii au precizat că pe perioada dispariţiei , minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni, acesta fiind predat reprezentantului legal.

Poliţiştii doresc să mulţumească şi de această dată cetăţenilor, colaboratorilor şi reprezentanţilor mass-media pentru sprijinul acordat în scopul depistării minorilor dispăruţi. (Marian TARU)