Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, ascunse în podeaua unui autoturism, 3.500 pachete ţigări pe care un cetăţean român intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 22 august, ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, călătorind cu un autoturism marca Mercedes, trei cetăţeni români.
Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit în podeaua autoturismului, într-un locaş special amenajat, cantitatea de 3.500 pachete ţigări fără marcaje fiscale. În urma cercetărilor s-a stabilit că ţigările aparţin cetăţeanului român Nicolae B., în vârstă de 24 ani, pasager în autoturism. Acesta a declarat că a cumpărat ţigările din Sofia – Bulgaria de la un cetăţean ucrainean ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, contra sumei de 2.100 euro, cu scopul de a le comercializa în pieţele din municipiul Suceava.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 35.000 lei a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here