Premierul Mihai Tudose își dă demisia după ce a rămas fără sprijin  politic în ședința Comitetului Executiv al PSD din acestă seară ( 15 ianuarie 2018).

PSD schimbă, iată,  din nou premierul după alte 6 luni. Este o premieră: un partid care câștigă alegerile parlamentare care să schimbe doi premieri într-un singur an!

Mihai Tudose a declarat că a luat această decizie pentru că partidul a spus că e nevoie de un nou Guvern: ”Partidul a hotărât că e nevoie de un nou Guvern. CEx-ul m-a numit, CEx-ul a zis că e loc de mai bine. Nu voi asigura interimatul”, a spus Tudose.

Mihai Tudose a mai spus că nu va asigura interimatul şi că în această seară merge la Guvern pentru a-şi lua lucrurile. El a mai afirmat că urmează să vorbească cu preşedintele Iohannis. „Nu voi asigura interimatul”, a spus premierul, precizând că merge la Palatul Victoria pentru a-şi lua lucrurile.

Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Iohannis, el a răspuns: „Nu, acum voi vorbi”. El a mai spus că este vicepreşedinte al PSD şi că „înţelege” că locul nu îi este ameninţat. „Poate am şi eu vina mea”, a mai spus Tudose.

Întrebat ce îşi reproşează, el a răspuns: „Îmi reproşez că nu am făcut mai mulţi kilometri de autostradă, că nu am făcut mai multe spitale, dar vedeţi, astăzi am avut un eveniment fericit, o investiţie de 500 de milioane aproape. Plec cu fruntea sus, nu am închis anul prost, nu regret nimic, colegii au apreciat activitatea guvernamentală”.

(Jurnal)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.