Scriam în cursul zilei de astăzi că fostul  primar al comunei Mihai Bravu ne declara că aici, în localitate, au fost aduse persoane cu mașini pentru a vota. Sursa ne mai spunea că o parte dintre cei aduși aici cu autoturismele erau salariați ai firmei GECOR, iar că transportul votanților a fost făcut chiar de actualul primar și respectiv viceprimar al localității cu autoturismele. Pentru confirmare Gheorghe Dogaru ne-a pus la dispoziție și o scurtă listă cu numere de înmatriculare ale autoturismelor ce au adus la vot persoane în comună, și care vor trebui verificate asupra provenienței lor:

GR 10 YUN (se pare că ar fi chiar mașina Primăriei), GR 03 DLU, B 110 GEC, GR 16 FAR, GR 17 DDD și GR 03 ZBZ. Organele în drept vor trebui să verifice acum veridicitatea informației și să ia măsurile ce se impun în cazul în care ele se confirmă.

3 COMENTARII

 1. GR 10 YUN – este Duster-ul primăriei, GR 03 DLU – Matizul viceprimarului, B 110 GEC – maşina firmei GECOR condusă de Florea Sandu din Stoeneşti, GR 16 FAR – Loganul consilierului local Şerban Petre, GR 17 DDD – Loganul ,,tineret liberalului” Sorin Dadiloveanu, ginerele primarului, şi GR 03 SBZ (corect) – Toyota infractorului Ispas Gigi. ACUM INFORMAŢIILE SUNT ŞI MAI CLARE!.
  În comuna Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, la algerile prezidenţiale din 2 noiembrie 2014, s-a plecat cu urna mobilă încă de dimineaţă. Martori de încredere au sesizat că în jurul orei 10,30 bibliotecara din localitate, membră a secţiei de votare de la şcoala cu clasele I-VIII (secţia 177)omul de încredere al primarului P.S.D. Niţu Ion, a intrat în curtea acestuia cu urna mobilă ţinând pe mână ,,un teanc” de buletine de vot. Poliţistul l-au obligat să rămână la poartă, şi a rămas de vorbă cu primarul. De ce oare a avut nevoie bibliotecara de toate buletinele de vot şi nu numai de unul, restul rămânând sub pază la maşină?. Sunt informaţii că au existat la cele două secţii de votare (177 şi 178) zeci de cereri pentru urna mobilă scrise de salariatele primăriei, cu sau fără acte medicale – 87 la o secţie şi 64 la o secţie. Au fost persoane care nu au solicitat urna mobilă, fiind deplasabile, dar care s-au pomenit la poartă cu comisia din secţie ca să voteze. Cine le-a scris cererea? Este uşor de tras concluzia. Aceste cereri nu au fost depuse în preziua alegerilor în intervalul orar 18,00 – 20,00 aşa cum a hotărât B.E.C. Au fost depuse la primar de fapt cu câteva zile înainte. Se cunoaste practica. Salariate primăriei au fost trimise de primar la locuinţa unor persoane în vârstă sau bolnave pentru a le determina să solicite deplasarea urnei speciale sugerându-le, sub promisiuni viitoare dar mincinoase (asta-l caracterizează pe primar), de a vota P.S.D.. Oare aceste fapte nu reprezintă acte de intervenţie abuzivă asupra liberei opţiuni a oricărui cetăţean de a vota sau a nu vota precum şi cu ce candidat? INTREBARE: OARE COMUNA MIHAI BRAVU ESTE O COMUNA DE HANDICAPATI?
  Toţi consilierii locali P.S.D. au ,,mişunat” în jurul secţiilor de votare coordonaţi de un individ dubios pe nume Ispas Gigi (PROPRIETARUL MAŞINI GR 03 SBZ), CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU SUSPENDAREA EXECUTĂRII SUB SUPRAVEGHERE JUDICIARĂ, PENTRU SĂVÂRŞIREA DE INFRACŢIUNI PREVĂZUTE DE LEGEA 78/2000 – fapte de corupţie -(falsificare de documente pentru obţinerea de fonduri europene). ACEST INDIVID ŞI CÂŢIVA DEMENŢI PE CARE ŞI I-A PRIPĂŞIT ÎN JUR, A BULVERSAT INTREAGA VIAŢĂ A LOCALITĂŢII PRIN PORNIRILE ŞI FAPTELE SALE MALADIVE, DE VENDETĂ ASUPRA UNOR PERSOANE, PORNITE DINTR-O NEBUNIE INSTAURATĂ LA NIVEL DE BOALĂ, DUPĂ CUM CRED MULŢI.
  Preşedinţii celor două secţii nu au luat niciun fel de măsură pentru că sunt numiţi de primar iar unul este chiar soţia acestui individ infractor Ispas Gheorghe, pe nume Ispas Maria – secţia nr.177.
  Nu surprind cele sesizate de fostul primar pentru că această gaşcă de derbedei politici ai primarului sunt superantrenaţi la săvârşirea ilegalităţilor, în general, dar şi a celor de acest gen. Acolo au avut loc multe încălcări ale legii. Sunt informaţii că primarul, consilierii locali P.S.D. şi alţi membrii ai organizaţiei locale au fost prezenţi permanent în jurul secţiilor de votare şi au influenţat votul alegătorilor. Au ,,cărat” oameni la vot întreaga zi.
  Sperăm că cineva va avea curiozitatea de a cerceta, de a verifica, toate aceste aspecte care s-au produs la o dimensiune şi mai mare la alegerile europarlamentare, dar, cu toate sesizările, organele abilitate s-au complăcut într-o letargie şi tăcere totală (sperăm că deocamdată!).
  SĂ FIE CLAR PENTRU TOATĂ LUMEA – LA MIHAI BRAVU APLICAREA LEGII ESTE FACULTATIVĂ, NESOCOTIREA ŞI ÎNCĂLCAREA EI AVÂND VALOARE DE PRINCIPIU OBLIGATORIU.
  TRĂIM CU SPERANŢA CĂ LA TURUL DOI SE VA INSTAURA TOTUŞI, DE CĂTRE INSTITUŢIILE COMPETENTE DE A LUA ASTFEL DE MĂSURI, UN RESPECT AL LEGII.

 2. Acest domn Dogaru de ce nu va povesteste cum frauda dumnealui alegerile,si cum s-a folosit si de bibliotecara pe care o reclama si de multi alti dupa care le-a dat cu piciorul!Acest jeg al societății merita tot raul din lume!Sa vina sa se laude ce a facut in cei 16 ani cat a fost primar,nu sa stea la colt sa pandeasca lumea,si cum isi obliga consilieri sa dea mită electorală pt el!A început să-l zdruncine putin dar mai trebuie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here