DSC06282Membrii fostei conduceri ”n-au fost lăsați nici ei pe datorie!” 

Miercuri 10 septembrie, în jurul orei 9.00 circa 250 de pensionari alături de noua conducere a CAR Giurgiu, au  protestat pe străzile din centrul municipiului, cu sopul de a sensibiliza băncile ce au blocat conturile instituției, la solicitarea  fostei conduceri a Casei, ce și-a expirat mandatul. Totodată prnsionarii au protestat și împotriva problemelor de tot felul pe care fosta conducere a CARJ le creează , pentru împiedicarea bunei funcționări a instituției. Iulian Chiţu, unul dintre cadrele noii conduceri a CAR Pensionari Giurgiu făcea mai multe precizări în acest sens .

         Prin această mişcare de protest sperăm în primul rând ca organele în drept să se autosesizeze şi să ia măsurile legale.  Noi sperăm ca banca să fie receptivă şi să ia măsura de a debloca aceşti bani care sunt banii oamenilor pe care-i vedeţi aici şi ai celor 17.000 de membri ai CAR Pensionari,  pe care noi îi reprezentăm. Iulian Chițu mai spunea că există chiar și o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă conform căreia componenții fostei conduceri nu mai au nicio calitate decât aceea de simpli membri. În concluzie băncile pot debloca şi detensiona această situaţie, deoarece hotărârea judecătorească arată clar că dumnealor nu mai au nicio calitate, iar în această situaţie pot debloca conturile.

Protestatarii au purtat pancarde pe care erau menționate numele unora dintre foștii membri ai conducerii , ce n-au fost lăsați pe datorie: „Vulcan şi gaşca lui de la sindicat vor să pună mâna pe CARPJ Giurgiu!” BRD cu ajutorul lui Câinaru se foloseşte de banii noştri sau  “ Câinaru şi Vulcan încalcă o hotărâre judecătorească definitivă, nr. 195/2014 “  (I.C.MANDU)