anton7_cp-465x390Încă dinaintea Campaniei electorale de la alegerile locale din acest an s-a tot zvonit faptul că deputatul Marin Anton ar putea primi postul de Prefect al județului Giurgiu. Iată că informația a revenit în spațiul public cu puțin timp înainte de alegerile parlamentare din această toamnă. Iată de ce l-am contactat pe deputat cu dorința de a afla cât adevăr există în această informație și iată ce răspuns am primit. Se vorbește foarte mult despre acest lucru pentru că am spus că nu vreau să candidez la alegerile din toamnă – ne-a precizat Marin Anton.

Au existat destul de multe interpretări în legătură cu ultima mea conferință de presă. Dacă Giurgiu va avea nevoie de expetriza mea și o pot folosi în folosul giurgiuvenilor iar eu cred că giurgiuvenii au nevoie de oameni cu experiența mea și dorința de a fi ajutați, aș putea accepta o astfel de funcție înaltă în Giurgiu. Sunt gata să răspund unei astfel de provocări. Drumul e lung cu suișuri și coborâșuri…e de discutat. De la dorința mea de a ocupa o astfel de funcție și până la împlinirea acestei provocări este un lucru mare.

Întrebat ce așteptări are de la alegerile parlamentare , deputatul Marin Anton a spus: Sper ca următoarea guvernare să fie o guvernare de dreapta. România are nevoie de o guvernare de dreapta. Peste tot în lume cele care au adus măsuri corecte au fost guvernele de dreapta.  Cele de Stânga doar au cheltuit bani și au făcut programe populiste. PNL asumându-și o parte din următorul Guvern și poate și un prim  ministru. Dar nu sunt eu în măsură să stabilesc toate astea…Sper că va fi un prim ministru agreat și cu susținerea PNL-ului. Cred totodată că PSD-ul va face Opoziție în următorii 4 ani. Pentru giurgiuveni va fi un pic mai dificil pentru că așa ne este sortit nouă giurgiuvenilor să fim în contradicție cu ce se întâmplă la nivel național. Când la nivel național am avut guvernare de stânga goiurgiuvenii au avut Consiliu județean de dreapta. Acum, când este CJ de stânga,  în România va fi o guvernare de dreapta. PSD a câștigat  încrederea giurgiuvenilor pe un program politic mincinos. Una au spus că vor  face și alta fac! Au spus că depolitizează Consiliul județean. În schimb principalele hotărâri ce s-au luat în tot acest timp de când gestionează această instituție au fost doar hotărâri politice luate în Biroul d-lui Bădălău, de la PSD. Că nu dl. președinte al Consiliului Județean și nici consilierii  au hotărât…Acestora li s-a spus ce să facă! Ei nu sunt altceva decât niște oameni care ascultă ordine politice.

Prima mare minciună pe care au spus-o giurgiuvenilor cei de la PSD a fost cea cu depolitizarea Consiliului Județean. Minciună gogonată! Nu s-a pomenit în niciun fel în programul acestora că atunci când vor veni la putere , vor lua Zona Liberă de la Municipiu și o vor transfera la Consiliul Județean, că vor lua ”Apa Service” de la Municipalitate și o vor da la Consiliul  județean…Nu s-a spus niciodată acest lucru. Ei nu au făcut altceva decât să ia niște măsuri de grup. Eu sunt sigur că giurgiuvenii își vor da seama că au fost păcăliți și poate că la alegerile următoare vor vota altceva decât PSD și stânga… a încheiat deputatul Marin Anton.

(Jurnal)

3 COMENTARII

  1. Sa lucrezi cu dreapta ( mana) e normal caci oamenii in majoritatea sunt dreptaci.
    Nu se poate extrapola si afirma ca ,,societatea trebuie condusa de politicieni de dreapta,, asa cum afirma d-l deputat,caci dumnealui e ambidextru .

  2. Lasand la o parte ceea ce spune acest domn, am remarcat ca publicatia psd-istilor, care face referire la acest articol, pastreaza acelasi ton si limbaj(mahala) cu mult inferior fata de modul in care „pozeaza” membrii PSD. Mamaie de la PSD, chiar nu poti lua exemplu de la colegele mai citite din PSD??? Asta cu „iteste” nu e pentru 2016….. Sau poate nu ai vazut in ce an suntem….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here