Tot mai multe voci – în special din spectrul politic giurgiuvean – au dat ca aproape sigură, în perioada imediat următoare, a demiterii de la conducerea filialei judeţene Giurgiu a PNL a lui Marin Anton. Discuţiile vin pe fondul recentelor probleme pe care acesta le are cu justiţia, în speţă procesul pentru luare de mită. 

Referindu-se la acest aspect, preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a ţinut ca, în cadrul celei mai recente conferinţe de presă, să clarifice situaţia acestor zvonuri: 

„Se tot vorbeşte cum că eu aş avea zilele numărate la PNL! Ei, bine, nu este adevărat, nu se pune o asemenea problemă. Chiar am avut o discuţie cu preşedintele partidului, domnul Orban, care mi-a transmis că nici nu poate fi vorba de o excludere a mea. Dacă, la final, va exista o decizie a instanţei care să imi fie defavorabilă, conform statutului partidului, eu voi fi cel care va face pasul în spate”, a precizat Marin Anton. 

De asemenea, liderul organizaţiei judeţene a PNL a mai transmis un mesaj, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă: va rămâne în viaţa publică, pentru că mai are revanşe de luat!

(Jurnal)