Conferinţa de presã de vineri, 16 februarie, a liberalilor giurgiuveni a fost un nou prilej, pentru preşedintele organizaţiei judeţene, Marin Anton, de a devoala din ilegalitãţile de care o acuzã pe prefecta judeţului, Nina Crişu.
Acesta a declarat cã se aflã în posesia unei filmãri în care reprezentantul Guvernului participã, alãturi de preşedintele interimar al PSD, Marian Mina,şi preşedintele executiv al aceluiaşi partid, senatorul Niculae Bãdãlãu, la o şedinţã cu primarii PSD, cu teme politice.
„Conform acestei filmãri, doamna prefect demonstreazã cã încãlcarea legii nu îi e strãinã. Nu se abţine din a participa la şedinţe politice ieri (n.r. – joi, 15 februarie), şi vã pot spune cã sunt în posesia unei filmãri în care dumneaei chiar are o intervenţie în acea şedinþã politicã. Nu vrea sã priceapã cã NU ARE VOIE sã facã politicã???Mai mult, în aceeaşi filmare apare fumând, în spaţiu închis şi într-o instituţie publicã, Consiliul Judeţean, în speţã, şi nu într-un loc special amenajat în acest scop”, spunea Marin Anton.
Despre şedinţa respectivã, liderul PNL Giurgiu spunea cã a fost organizatã NUMAI pentru primarii PSD, pentru a se lua pulsul organizaţiilor în privinţa viitorului preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.
Tot la capitolul ilegalitãţilor comise de prefecta Nina Crişu, Marin Anton a ţinut sã puncteze şi situaţia în care se aflã consilierul judeţean PNL Nicuşor Iacob, cel care a fost suspendat din CJ, cu toate cã îşi dãduse, în termenul legal, demisia din Consiliul Local Ogrezeni, acolo unde a activat pânã în prezent.
(A.Lincã)