Recentul exclus din PSD, Marian Vanghelie, a făcut noi dezvăluiri  la postul B1 Tv.  Primarul sectorului 5 al Capitalei susține  că la Ministerul Fondurilor Europene ar fi venit o adresă de la Bruxelles în care se cere începerea urmăririi penale în legătura cu contracte ale firmelor Tel Drum și Asesoft, controlate de Liviu Dragnea, respectiv Sebastian Ghiță, scrie Stiripesurse.ro.

„Vă rog să-l întrebați pe domnul ministru de la Fonduri Europene, domnul Teodorovici, dacă a primit de la Bruxelles o adresa în care să se înceapă cercetarea penală pe Tel Drum și pe Asesoft si de ce-i ținut acolo. Ce vă spun acum, e mult mai greu decât tot ce v-am spus până acum!” a declarat Marian Vanghelie la B1 TV.

1 COMENTARIU

  1. am fost prin giurgiu acum o saptamana si am vazut ca au asfaltat o parte din str. principala dar au uitat sa faca ceea ce trebuiau , sa puna gurile de scurgere ale apelor pluviale la cotele cel mai de jos nu asa cum sunt acum ca spre exemplu cand a fost ploaie , pe trecerea de pietoni din fata primariei nu se putea traversa iar situatia asta este in tot orasul . Dar cine sa vada daca n au diriginte de santier .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.