zlg-3Principalul subiect al conferinței de presă a social-democraților giurgiuveni, de joi, 16 februarie, l-a constituit întârzierea promulgării Bugetului României de către președintele Klaus Iohannis, pe care proaspătul lider interimar al Organizației Județene și președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, a criticat-o dur, subliniind efectele negative pe care aceasta le produce asupra unităților administrativ-teritoriale din țară – primării și consilii județene.
”Nu pot să nu-mi exprim îngrijorarea față de întârzierea bugetului… Consiliul Județean Giurgiu mai poate funcționa maximum o lună… Toată administrația este blocată… Băgăm de seamă că domnul Iohannis ține cu tot dinadinsul ca Programul nostru de guvernare să nu fie implementat, deoarece a constatat și domnia sa că este cel mai bun Program cu care a venit un partid în fața electoratului din 1990 până acum”, a declarat Marian Mina.
Domnia sa a adăugat că de curând a avut o ședintă cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea lor politică, pentru a prioritiza proiectele pe care aceștia vor să le implementeze pe OG 28, în localitățile lor.
”Fiecare primărie în parte are câte trei sau patru proiecte, dar am decis de comun acord ca săptămâna viitoare, fiecare comună din județ să depună câte un proiect pe care îl consideră prioritar”, a mai precizat președintele interimar al PSD Giurgiu.
Nu în ultimul rând, Marian Mina a subliniat că Organizația PSD Giurgiu susține, în continuare, necondiționat, Guvernul Grindeanu și pe liderul social democrat, Liviu Dragnea.
(Teodora Nicolau)