Pentru a liniștii apele pe care unii sau alții le agită la nivel municipal și județean, privind neînțelegerile din ACL Giurgiu,  Marian Măroiu a ținut   să precizeze în conferința de presă de vineri, faptul că la Giurgiu, ACL va avea în continuare majoritatea în Consiliul Județean, în ciuda zvonurilor lansate de PSD!

Până acum, 9 consilieri județeni și 17 primari liberali și-au depus deja adeziunile la PNL, termenul final de depunere fiind 11 octombrie – a precizat Măroiu. La nivelul municipiului, consilierul local Ionuț Badea s-a înscris în PLR. Despre alegerea pe care o va face consilierul Gheorghe Gâdea nu știu prea multe deocamdată dar probabil se va înscrie și el acel partid. Din punctul meu de vedere, a declarat Marian Măroiu, grav este faptul că președintele PRL Giurgiu, Toma Petcu, nu le spune acestor oameni că partidul său nu este înscris la Tribunal și, în consecință, acești consilieri riscă să își piardă mandatele de aleși locali, dobândite la alegerile din 2012!

Elsa Joantă, purtătorul de cuvânt al liberalilor giurgiuveni a ținut , la rândul său, să facă o altă precizare privind zvonul că președintele Vasile Mustățea nu a participat la o ședință convocată chiar de dânsul. Președintele Vasile Mustățea nu avea cum să participe miercuri, 25 septembrie, la o ședință convocată de dânsul întrucât nu a fost nicio ședință a PNL județean, așa cum se susțin unii rău voitori. De fapt,  miercurea sunt ședințe ale Biroului Politic Municipal, care nu au nicio legătură cu o eventuală participare a domnului Mustățea, –a conchis Elsa Joantă. (Heliade CĂLIN)